Hirtshals 2021 

Hirtshals 2021: Deltagerne har mødt hinanden

Mandag den 16. august mødte de turansvarlige og deltagerne hinanden for første gang, nu ser alle frem til turen i næste uge.

Vejen hertil har været lang, men nu er vi klar til at tage afsted på mandag. Først måtte vi opsige vores aftale med hotellet på Bornholm, og så gik arbejdet i gang med at finde et nyt hotel. Desværre viste den opgave sig, at være umuligt – dels på grund af den korte frist, men også at vi er mange der skal have værelser.

Arbejdet gik efterfølgende ud på at tænkte kreativt, tænke ud af boksen og finde et alternativ nu hvor Bornholm ikke kunne lade sig gøre. Vi var både på Fyn, Sønderjylland, Midtjylland og er nu havnet i Nordjylland – nærmere Hirtshals.

Som vi altid gør bliver deltagerne inviteret til informationsmøde, hvor turens indhold bliver præsenteret, deltagerne møder hinanden og os og ellers skydes turen i gang, inden alle skal hjem og pakke til turen på mandag.

Følg med herinde for at få opdateringer fra turen.

Måske du har lyst til at læse?

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere