Pensionist-tur.dk

Loading

Bornholm 2023: Invitation til Bornholm ”Komsammen”-afslutning (NY DATO)

Efter Ann’s død er jeg nu ved at være ovenpå igen. Derfor vil jeg gerne indbyde jer til vores afslutningskomsammen. Da vi er kommet så langt på året at julefrokoster og andre julearrangementer står for døren, rykker jeg vores til den 13. januar 2024. Jeg har allieret mig med en lille team af hjælpere, og vi håber at I har lyst til at se hinanden – og os – igen til en hyggeaften hvor vi spiser noget mad og får en kop kaffe/the efterfølgende.

Vi glæder os til at se jer.

Hvornår 13. januar 2024 17:00 – 20:00
Tilmeldingsfrist 2. januar 2023

Hvor Selskabslokalet, Toftebæksvej 21, 2800 Kongens Lyngby  

Information

Tilmelding Tilmelding kan ske ved at ringe til Christoph på 71 99 90 73

Eller bestil herunder

 

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere