Pensionist-tur.dk

Loading

Bornholm 2022: Dagbog – dag 1 (udrejsen)

Velkommen, det blev deltagerne budt da de ankom til butikstorvet i Lundtofteparken mandag morgen – tæt på formiddagen.

Den store grønne bus, i håbets farve, holdt pænt parkeret på butikstorvet så den nemt kunne ses. Ann & Christoph stod klar til at tage imod, byde velkommen og få pakket bussen så den let kunne komme afsted fra Lundtofte mod Ystad.

Klokken var ikke meget mere en 9:50, da alle var ankommet, bussen var pakket og alle havde fundet en plads i bussen – plads er der nok af – faktisk kan alle få to sæder hver.

Turen mod Ystad gik som en leg, og det gjorde det også at få bussen ombord på færgen, men da færgen lettede anker og lagde fra kaj var det ikke alle der nød sejlturen.

Men hvorfor gjorde de så ikke det? Indrømmet, der var lidt bølger og lidt “Vi sejler op ad åen”-stemning, folk lignede nogen der havde fået lidt for meget alkohol indenbords, men faktisk var det mest fordi vi kunne synge med på Flemming Bamse Jørgensens “I en lille båd der gynger” – for det gjorde færgen.

Alle klarede det – også dem der havde købt sø-sygepiller, men som havde glemt at tage dem.

Da vi ankom til hotellet var næsten alle værelser klar, og vi blev mødt af synet af flere politimotorcykler der holdt parkeret – desværre tog de hjem igen, da klimatopmødet på Bornholm blev aflyst pga. flystrejke.

Alle fik lov til at gå lidt rundt for dem selv.

Aftensmaden blev serveret i restauranten og var virkelig lækker

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere