aktiviteter 

Aktivitet: Aktiviteter på egen hånd

Om onsdagen på turen er der ikke planlagt nogle aktiviteter, derfor har de deltagende dagen på egen hånd. Vi har samlet lidt populære attraktioner herunder

 1. Hammershus: Nordeuropas største borgruin
   Få en fornemmelse af, hvordan man i middelalderen levede som ridder eller konge på en så stor borg – med udsigt over hele Østersøen.
 2.  Almindingen: Bisonflokken
   I Bisonskoven i Almindingen kan I komme tæt på de omkring 15 bisoner, der bor her og er med til at pleje skoven. Overhold dog en sikkerhedsafstand på omtrent 80 meter, når du rent faktisk ser dyrene.
 3. Christiansø:  Nordens første søfæstning
   Hvis I vil opleve ægte sørøverstemning og se, hvordan det er at leve på en gammel søfæstning, så tag færgen fra Gudhjem og over til øen Christiansø og Frederiksø.
 4. Bornholmertårnet: Det tidligere militære anlæg
  Deltag i spionjagten eller oplev et ægte jagerfly – eller oplev udsigten over hele Sydbornholm fra det 70 m høje gamle overvågningstårn.
 5. Bornpark: Nordens største minigolfpark
   Her kan I dyste mod hinanden helt som I lyster. I spiller i en park, der simpelthen ligner øen Bornholm – med alle mulige sjove forhindringer og baner.

Måske du har lyst til at læse?

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere